Facebook

+36305127275 | gravir@gravirtechnika.hu | Többek vagyunk mint gondolná   

Ajándékozás

A céges karácsonyi ajándékok nálunk sorakoznak

2022.11.21 09:58
A céges karácsonyi ajándékok nálunk sorakoznak

A kollégák se maradjanak ki az ajándékozásból decemberben! A megszokott céges ajándékok helyett válasszon  egyedi karácsonyi ajándékokat!

A meglepetés minden évben jár a munkatársaknak is, hiszen az ünnepek idején senki nem maradhat ki az ajándékozásból. Adja magát a kérdés, hogy mivel lehet örömet szerezni valakinek, akivel naponta együtt dolgozunk? Olyan ajándékot keres, ami egyszerre egyedi és ünnepi is, amit akár többeknek is adhat? A webáruházunkban ilyen ajándéktárgyakból talál többfélét is.

Az  egyedi karácsonyi ajándékok lehetnek például olyan tárgyak, amiket a hétköznapokban rendszeresen előveszünk vagy akár dekorációs célra használható eszközök is. Mindegyikben közös, hogy valamilyen okból a karácsonyhoz kötődik. Itt van a karácsonyfát formázó vágódeszka vagy a gravírozható bögre. Mindegyiknek megvan az az ünnepi jellege, ami miatt  egyedi karácsonyi ajándék válhat belőle.

Az ajándéktárgy alapanyagától függetlenül gravírozható is, annak köszönhetően, hogy modern technológián alapuló gravírozó berendezést használunk minden megrendeléshez. A fa, a műanyag, az üveg vagy a fém is ugyanolyan igényes és aprólékosan kidolgozott szöveget, mintát tud kapni a gravírozás eredményeképpen. A textilre gravírozás helyett  felirat kerül.

Bögre, mikulás zokni, fenyő dísz, persely vagy mókás tollak mind lehetnek olyan  egyedi karácsonyi ajándékok, amiket bármelyik kollégának oda lehet ajándékozni idén. Az irodai ünnepléshez válasszon egyedi vagy céges ajándékot a mi boltunkból!

A webáruházunkból a karácsonyi ajándékokat zökkenőmentesen be tudja szerezni. Azoknak szól a termék kínálatunk, akik nem akarják elintézni az ajándékozást egy csomag szaloncukorral vagy jegyzetfüzettel. Megtalálja nálunk azokat az ajándék ötleteket, amiknek a segítségével az ajándékozás nem egy kötelesség lesz, hanem a kollégái is értékelni fogják. Keressen minket bizalommal és rendeljen, illetve gravíroztasson ajándékot az ünnepekre! Kérjen tőlünk segítséget személyesen vagy a weboldalon szereplő elérhetőségeink bármelyikén!