Facebook

+36305127275 | gravir@gravirtechnika.hu | Többek vagyunk mint gondolná   

Blog

Gravírozással elegáns nászajándékot adhat a párnak
18
Márc

A gravírozással hasznos kulcstartó és kedves ajándék is készülhet.  Gyakran az esküvőkön adnak át ilyen ajándékokat.

Irodai információs táblák a könnyű tájékozódásért
24
Jan

Irodai információs táblákra nagy szükség van a tájékozódáshoz. Válassza Ön is az AluSign minőséget, keressen minket a rendelésért!

Céges ajándékok gravírozással az év végi jutalmazásokhoz
05
Dec

Szeretné a munkatársait, az üzleti partnereit megajándékozni? Köszönje meg az éves együttműködést egyedi céges ajándékkal, amit gravíroztathat is! 

Plexi karácsonyfadísz, ha már kifogytunk az ötletekből
20
Nov

Ötletekre lenne szüksége a különleges, maradandó karácsonyi ajándékkal kapcsolatban? Ajánljuk figyelmébe a plexi karácsonyfadíszeket.

Miért válasszon minket, ha küszöbsínre/burkolatváltóra van szüksége?
31
Okt

Ha úgy érzi, ráférne egy kis csinosítás a lakásra, vagy egyszerűen nem szeretné megvárni, míg elkopik a küszöb, mi tudjuk a megoldást. Rendeljen küszöbsínt tőlünk!

Okozzon örömet UV nyomtatással készült egyedi ajándéktárggyal!
29
Szept

Kíváncsi, milyen technikával érdemes ajándéktárgyat díszíteni? Ismerkedjen meg az UV nyomtatással, aminek köszönhetően különleges termékekkel készülhet bárhova.

Üveg gravírozása: egyedi megoldás különleges alkalmakra
14
Aug

Sporteseményre készül? Esküvői ajándékot keres? Üveg gravírozásával hasznos használati és dísztárgyak készíthetőek, amelyeket egyéni igény szerint biztosítunk.

Bélyegzőkészítés: egyedi és professzionális megoldások
20
Júl

A bélyegzőkészítés lehetővé teszi az egyedi bélyegzők létrehozását, amelyek megfelelnek az egyéni követelményeknek.

Tüntesse fel a fontos információkat szállodai feliratok gravírozásával!
30
Jún

Szálloda felújítására került sor, így szükség van az információk feltüntetésére is? Több szoba kiadását tervezi? Bízza ránk a szállodai feliratok gravírozását!

Gravírozott ajándék, az elegáns meglepetés
15
Máj

Szeretne elegáns ajándékkal kedveskedni a jeles alkalmon? Ajánljuk figyelmébe a gravírozás lehetőségét, amellyel igazán exkluzív meglepetést nyújthat át!

Gravírozott ajándék anyák napjára
24
Ápr

Szeretné édesanyját különleges ajándékkal meglepni? Nem kell tovább keresnie, nálunk megtalálhatja a tökéletes meglepetést, és lehetősége van gravírozásra

Gravírozott ajándék nőnapra is
27
Febr

Egyedi ajándékot keres nőnapra, vagy más kiemelkedő alkalomra? Szeretne valakinek örömet szerezni a szürke hétköznapokon? Kiváló ötlet a gravírozott ajándék!

Szállodai feliratok: ne feledkezzen meg felújítás után rólunk!
30
Dec

Szállodája felújítás után van? Keressen bennünket az új feliratok elkészítéséért, igény szerint egyedi gravírozást is vállalunk, igényes kivitelben!

Iskolai bélyegző: motiváció a gyermekeknek
25
Okt

Az iskolai bélyegzők nem csak hivatalos jellegűek lehetnek, sőt, ha úgy vesszük, sokkal hasznosabb funkciót is betölthetnek: a gyermekek motiválását!

Cleany "tisztakéz" bélyegző - motiváló szappanpecsétek
28
Szept

motiváló szappanpecsétek megkönnyítik a baktériumok és vírusok elleni küzdelmet azzal, hogy játékká varázsolják a kézmosást.

Üvegdíszek gravírozása üvegdíjakhoz és ajándékokhoz
19
Aug

Az üvegdíszek gravírozása üvegajándékok készítéséhez megrendelhető. Az üveg elegáns ajándék, amiből gravírozással különleges dísztárgy válik.

(Nem) mindennapi esküvői ajándék
26
Júl

Mindannyiunknak okozott már fejtörést, hogy milyen is a jó esküvői ajándék.

Esküvői pecsétviasznyomó a különleges megoldások kedvelőinek
24
Máj

Esküvői pecsétviasznyomó egyedi grafikával monogramra! Forduljon hozzánk, mi kedvező áron, rövid határidőn belül elkészítjük a különleges kiegészítőt! 

Szállodai feliratok, igényes gravírozással!
09
Márc

Szállodai feliratok, igényes gravírozással, ügyfélközpontú szolgáltatás keretein belül. Biztosítson megfelelő körülményeket a vendégeinek!

Gravírozással készült karácsonyi ajándékok!
20
Dec

Gravírozással a karácsonyi ajándékokat is díszítheti! Rendeljen dekoratív ajándéktárgyakat az ünnep alkalmából!

Érem készítés Mikulás tematikában!
01
Dec

Érem készítés Mikulás napi versenyekre! Rendeljen különleges serleget vagy érmet a decemberi megmérettetésekre!

Gravírozás szállodáknak!
20
Okt

Gravírozással kapcsolatos megrendelést teljesítünk hotelek, szállodák, panziók számára! Szállodai feliratok gravírozása igényes kivitelezéssel!

Bélyegzők, speciális megoldások egy helyen!
20
Szept

Bélyegzők, speciális megoldások egy helyen. Találja meg nálunk az igényeinek megfelelő típust, és készíttesse el egyedi bélyegzőjét!

Sportdíjazás igényes kivitelben
16
Aug

Serlegekérmek nagy választékban sportdíjazáshoz, gyönyörű, igényes kivitelben - keressen minket bizalommal termékeinkkel kapcsolatban akár még ma!

Küszöbsínek nagy választéka várja!
02
Aug

küszöbsínek elmaradhatatlan tartozékai a lakásnak. A hagyományos sárgarézből készült küszöbsín folyamatos törődést igényel. A pára és nedvesség következtében az anyagon vékony korróziós réteg keletkezik, amit különböző vegyszerekkel lehet letisztítani. Arany színével elegáns külsőt kölcsönöz a szobának.

Bélyegző készítés, pecsétnyomó egy helyen!
13
Júl

Cégünk magas színvonalon, kedvező feltételekkel, bármilyen igényhez igazodva készít gumi bélyegzőket, réz pecsétnyomókat!

Üvegdísz-gravírozás: motiválja hatékonyan beosztottait!
26
Máj

Üvegdísz-gravírozás rövid határidővel, kedvező áron és kiváló minőségben - ismerje el alkalmazottai teljesítményét különleges ajándékkal!

Gravírozott ajándék rendelés ballagásra is!
07
Ápr

gravírozott ajándék rendelés remek választás ballagásra, hiszen így egy olyan meglepetést adhatunk, ami örök emlék marad majd az ünnepeltnek.