Facebook

+36305127275 | gravir@gravirtechnika.hu | Többek vagyunk mint gondolná   

Küszöbsínek/polírozás

A küszöbsínek szerepe fontosabb, mint gondolná!

2022.01.20 09:49
A küszöbsínek szerepe fontosabb, mint gondolná!

Küszöbsínek nagy választékával és kedvező árakkal várjuk! Forduljon hozzánk, ha a tökéletes küszöböt keresi, ami minden szempontból megfelelő lesz! 

A küszöbök minden lakásban, sőt, minden ingatlanban fontos kiegészítők, amik méltatlanul kevés figyelmet kapnak. Annak érekében, hogy az összkép tökéletes legyen, nem szabad elkapkodni a küszöbsínek beszerzését, ráadásul a kiegészítőknek nagyobb szerepe van, mint az elsőre gondolnánk. 

küszöbsínek ugyanis nélkülözhetetlenek a tökéletes hang- és hőszigeteléshez az egyes helyiségek között. Ez természetesen a bejárati ajtónál a legfontosabb, azonban nem szabad alábecsülni a beltéri küszöbök létjogosultságát sem. A küszöbsínek emellett komoly esztétikai funkcióval is bírnak, hiszen szerves részei az ajtókeretnek, biztosítják az alsó összekötést. A különböző padlóburkolatok szétválasztása is esztétikus módon oldható meg a küszöbsínekkel

Amennyiben a küszöbsínek iránt érdeklődik, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot akár még ma! Nagy választékkal várjuk, így biztos lehet benne, hogy nálunk megtalálja a tökéletes megoldást.