Facebook

+36305127275 | gravir@gravirtechnika.hu | Többek vagyunk mint gondolná   

Blog

Céges ajándékok gravírozással az év végi jutalmazásokhoz

2023.12.05 16:11
Céges ajándékok gravírozással az év végi jutalmazásokhoz

Szeretné a munkatársait, az üzleti partnereit megajándékozni? Köszönje meg az éves együttműködést egyedi céges ajándékkal, amit gravíroztathat is! 

Az üzleti életben nagy szükség van a munkatársak motiválására, az új célok kitűzésére, az elért jó eredmények megköszönésére. Fontos, hogy az üzleti partnerek, az ügyfelek is elégedettek legyenek, ezért nem maradhat el a rendszeres kommunikáció, a hála kifejezése. Az év végi ünnepek kiváló alkalmat nyújtanak a jutalmazásokra. Érdemes egyedi céges ajándékokkal készülni, amelyekre mindig szívesen tekintenek a megajándékozott személyek. 

Kiváló ötlet olyan csomagot összeállítani, ami tartalmaz személyre szóló üvegdíszt és egy különleges tollat, ami hasznos is a mindennapok során. Ha pedig egy-egy termékkel szeretne kedveskedni, érdemes szintén ezek közül választani, hiszen lehetőség van a gravírozásra egyedi módon.

Nálunk beszerezheti a tökéletes üvegdíszt, ugyanis nyolcszög, téglalap, kör, szív, és számos más alakú dísztárgyak egyaránt a rendelkezésére állnak. Attól függően, hogy kinek, milyen szöveggel kívánja a jutalmat átadni, más-más formákat érdemes gravírozással különlegessé tenni.

Nevet, dátumot, üzenetet, ábrát, logót egyaránt megjeleníthet a kiválasztott üvegdíszen. Egy névre szóló, kiemelkedő alkalomra emlékeztető, szép üvegből készült díszt mindenki örömmel vesz át, és helyez ki otthonában vagy a munkahelyén.

Ha a mindennapok során hasznos, bárki számára megfelelő, egyedi céges ajándékot keres, akkor megéri a Parker és Waterman tollak közül válogatni. Különböző színű, magas minőségű, tokban tárolható termékeket biztosítunk, amelyek gravírozását ajándékba adjuk. 

Tekintse meg széles kínálatunkat, és válassza ki a megfelelő termékeket! Bízza ránk a gravírozást, és készüljön egyedi meglepetésekkel! Rövid határidővel vállaljuk a feladat elvégzését, így időben, még a céges rendezvényeket megelőzően hozzájuthat a megrendeléséhez. Ha szüksége van más ajándékokra is, szintén érdemes nálunk tájékozódni. Keressen bennünket bizalommal, ossza meg egyéni igényeit!