Facebook

+36305127275 | gravir@gravirtechnika.hu | Többek vagyunk mint gondolná   

Ajándékozás

Céges reklámajándékok gravírozott mintával, szöveggel!

2022.04.26 13:58
Céges reklámajándékok gravírozott mintával, szöveggel!

céges reklámajándék egyik nagy klasszikusa még mindig a toll! A reklámajándékok gravírozását rendelje meg tőlünk, kedvező áron!

A céges reklámajándékokból színes a választék. A lehetőségek kínálata folyamatosan bővül, egyre csak újabb és újabb ötletek látnak napvilágot. Ha nem szeretné túlbonyolítani a reklám termékek elkészíttetését, akkor csak maradjon nyugodtan az igazi klasszikusoknál! Milyen céges reklámajándék számít klasszikusnak? A gravírozott toll például feltétlenül a klasszikusokat képviseli! A tollból nagyon egyszerűen lehet reklámajándék. Válassza ki, rendelje meg és gravíroztassa! Már csak be kell csomagolni és át kell adni! Minden lépést egy helyen el tud intézni, ha a céges reklámajándékot a mi üzletünkből vásárolja meg.

Forduljon bizalommal a mi csapatunkhoz, ha szeretne olyan céges reklámajándékot rendelni, mint amilyen a toll! Az üzletünkben el tudjuk végezni a kiválasztott toll gravírozását. A gravírozásra két technológia is létezik, a lézeres és a hagyományos gravírozás. A gravírozott toll akár névre szóló is lehet, ha egy konkrét személynek szánja, de egyszerűen csak a logó is helyet kaphat rajta. A gravírozás egy konkrét dátumot is a toll felületére véshet, de minta vagy írott szöveg sem jelent akadályt. A kollégáink nagy gyakorlattal rendelkeznek a gravírozásban, ennek köszönhetően minden gravírozott toll, amit megrendelnek tőlünk céges reklámajándéknak, magas színvonalat képvisel. Egyes ajándék tollakhoz a gravírozást ingyenesen elvégezzük! A toll nem az egyetlen, amiből reklámajándék lehet. A kitűzők is népszerűek, ezek az ajándékok is kaphatnak egyedi külsőt, ami a cégre utal.

A céges reklámajándékok beszerzése nem ütközik felesleges bonyodalmakba, ha a mi csapatunktól rendeli meg! A reklámajándék mellett a gravírozás szolgáltatását is meg tudja rendelni a cégünktől. Lépjen kapcsolatba velünk vagy jöjjön el hozzánk személyesen az üzletbe és rendeljen új céges ajándékot korrekt ár-érték arányban! A honlapunkon szerepelnek az elérhetőségeink, kérjen tőlünk egyedi árajánlatot!