Facebook

+36305127275 | gravir@gravirtechnika.hu | Többek vagyunk mint gondolná   

Blog

Cleany "tisztakéz" bélyegző - motiváló szappanpecsétek

2022.09.28 14:37
Cleany "tisztakéz" bélyegző - motiváló szappanpecsétek

motiváló szappanpecsétek megkönnyítik a baktériumok és vírusok elleni küzdelmet azzal, hogy játékká varázsolják a kézmosást.

Ősszel, amikor a gyerekek visszatérnek a közösségbe, megszaporodnak a megbetegedések, ami az őszi, vírusokkal terhelt időszakban nem különösen meglepő. Sajnos az elmúlt években megtapasztalhattuk, milyen az igazán komoly vírusjárvány, a kézmosás fontossága pedig jelentősen megnőtt. Éppen ezért lényeges, hogy minél előbb szoktassuk rá a gyerekeket az alapos kézmosásra, és ebben segítséget nyújthatnak a Cleany motiváló szappanpecsétek.

A Cleany motiváló szappanpecsétek használata egyszerű: gyakorlatilag ugyanúgy működik, mint egy irodai bélyegző, a pecsét helye azonban nem egy irat, hanem a gyermek keze. 10 másodperc száradás után a pecsét "bevetésre kész", a gyermek pedig többszöri kézmosással tudja majd azt eltüntetni – többnyire estére jut el a teljes tisztaságig. A Cleany motiváló szappanpecsétek segítségével a gyermekek könnyedén rávehetőek a rendszeres és alapos kézmosásra, így pedig az végül beépül napi rutinjukba is.

A Cleany motiváló szappanpecséteket a legszigorúbb kozmetikai irányelvek szerint, azok maradéktalan betartásával, Európában gyártják. A bőrgyógyászati tanúsítvánnyal rendelkező bélyegzőtintát a Dermatest Germany tesztelte, és "nagyon jó" értékelést kapott, vagyis a bőr számára 100%-ban biztonságos. A bélyegzők mellé csomagolt szappanokat Európa egyik legrégebbi és legelismertebb szappanmanufaktúrája gyártja, amely mindenben megfelel az EU kozmetikai előírásainak. A bélyegzőtartó antibakteriális, ezzel is hatékony védelmet nyújtva a káros baktériumok ellen, így képes extra védelmet biztosítani a bélyegző teljes élettartalma alatt, ami akár 3000 nyomat is lehet.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a motiváló szappanpecsétek iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!