Facebook

+36305127275 | gravir@gravirtechnika.hu | Többek vagyunk mint gondolná   

Ajándékozás

Esküvői ajándékok egyéni kívánságok szerint

2023.03.29 12:28
Esküvői ajándékok egyéni kívánságok szerint

Különleges meglepetést szeretne esküvőre? Alkalomhoz illő megoldást keres? A gravírozott esküvői ajándékok örök emlékül szolgálnak.

Az esküvő mindenki életében rendkívüli esemény. Nem csak a házasságot kötő párnak jelent nagy élményt ez az ünnepség, hanem a vendégeknek is. Ha esküvőre készül, és valamilyen egészen különleges ajándékot szeretne vásárolni, akkor kérje a segítségünket! A nálunk kapható egyedi italos szettek biztos, hogy tetszeni fognak az ifjú párnak. 

gravírozott poharak, üvegek és vázák elnyerik mindenki tetszését. Egyéni igények szerint díszítjük a tárgyakat, és látjuk el feliratokkal, szöveggel vagy motívumokkal. Ezeket az esküvői ajándékokat bármikor használhatják is a tulajdonosok, és dísztárgyként is szolgálnak. 

A gravírozás során jelölhető az esküvő dátuma, a menyasszony és a vőlegény neve, valamint egyéb kívánságok. A kivitelezés eredménye egy nagyon szép emlékül is szolgáló ajándék, vagy több darabból álló készlet.

A díszcsomagolás nem csak védelmet ad, hanem alkalomhoz illő környezetet is biztosít az üvegtárgyaknak. A boros vagy pezsgős poharakat elővehetik az ünnepnapokon és a házassági évfordulón, amiből örömmel fogyaszthatják kedvelt italukat. 

A vázában elhelyezhetik a menyasszonyi csokrot is, ami a vendégasztalra kerülhet. Később pedig a szoba vagy az étkező dísze lehet. A gravírozott üveg egy értékes, kellemes látványt nyújtó ajándék, ami egyre közkedveltebb. 

Ha stílusos ünnepi meglepetést szeretne választani, tekintse meg a termékeinket! A kínálatban biztos, hogy megtalálja a leginkább megfelelőt, és kérése alapján tetszőleges motívumokkal is ellátjuk a tárgyakat. 

Koccintsanak az ünnepségen egyedi eszközökkel, amelyek felhasználhatóak később is! Találja meg a tökéletes esküvői ajándékokat nálunk, és használja ki a gravírozás előnyeit! Mr. & Mrs. felirattal ellátott, különleges színű és díszítésű pezsgős, pálinkás, boros és más szettek is a rendelkezésére állnak. Válasszon az egyedi termékek közül, és forduljon hozzánk egyéni elképzeléseivel!