Facebook

+36305127275 | gravir@gravirtechnika.hu | Többek vagyunk mint gondolná   

Ajándékozás

Esküvői ajándékok gravírozással!

2022.06.28 15:40
Esküvői ajándékok gravírozással!

Esküvői ajándékok készítése gravírozással! Az egyedi ajándéknak nem kell méregdrágának lennie, elég az is, ha gravírozást rendel hozzá!

Az esküvőkön egyre kevésbé divat használati tárgyakat ajándékozni, helyette a borítékba zárt pénzösszeg átadása dívik. Ez ugyan praktikus megoldás, de mégis olyan személytelen. Ha szeretné klasszikus esküvői ajándékokkal meglepni az ismerőseit és kifejezni jókívánságait, akkor nálunk jó helyen jár! Olyan esküvői ajándék ötletekkel tudunk szolgálni az érdeklődőknek, amikkel bármilyen esküvőre magabiztosan mehetnek el a vendégek, ajándékkal a kezükben.

Az esküvői ajándékok kedvelt típusa az üveg áru. Egy szép boros vagy whiskeys pohárkészlet, váza vagy dísztárgy minden otthonban megtalálja a helyét, arról nem is beszélve, hogy hasznos az ifjú pár közös háztartásában. Azonban egy szimpla pohárból még nem lesz esküvői ajándék. A tőlünk megrendelt gravírozással viszont egyedi meglepetést készíttethet bárkinek. Forduljon hozzánk bizalommal és szerezze be az esküvői ajándékokat tőlünk! A honlapunkon megtalálja az ajándék választékunkat és ha eldöntötte, hogy boros poharakat vagy egy szép vázát szeretne rendelni, már csak a gravírozás marad hátra! A gravírozott esküvői ajándékok szép és egyedi meglepetések, amiknek örülni fog minden pár. Egy ilyen esküvői ajándék megfizethető áron kapható, de cseppet sem hétköznapi vagy unalmas meglepetés. Az üvegre kerülhet a pár neve, egy dekoratív minta vagy személyes jókívánság is. Minden ötletet meg tudunk valósítani, köszönhetően a gravírozási technológiának, amit használunk az ajándékok elkészítéséhez. Praktikus, mutatós és egyedi ajándék kerül a díszdobozba, ha gravírozott üvegtárgyakat rendel tőlünk!

A gravírozott ajándékokhoz mindent biztosítani tudunk Önnek! Keressen minket bizalommal személyesen az üzletben vagy pedig vegye fel velünk a kapcsolatot üzenetben vagy telefonon! Az érdeklődőknek szívesen nyújtunk felvilágosítást arról, hogyan tudja megrendelni a tervezett ajándékot a házasságra készülő párnak!