Facebook

+36305127275 | gravir@gravirtechnika.hu | Többek vagyunk mint gondolná   

Blog

Esküvői pecsétviasznyomó a különleges megoldások kedvelőinek

2022.05.24 13:40
Esküvői pecsétviasznyomó a különleges megoldások kedvelőinek

Esküvői pecsétviasznyomó egyedi grafikával monogramra! Forduljon hozzánk, mi kedvező áron, rövid határidőn belül elkészítjük a különleges kiegészítőt! 

Az ember életében különleges nap az esküvője, ezért teljesen természetes, hogy sokat készül rá és szeretné, ha minden tökéletes lenne. Általában már az elsők között sor kerül a meghívók megrendelésére és szétosztására, hiszen mindenkinek fontos, hogy tudjon előre tervezni. De milyen legyen a meghívó? Mindenképp megéri az egyediségre törekedni, és olyan megoldást választani, ami illik a pár személyiségéhez. Annak pedig, aki igazán különleges megjelenést szeretne, érdemes elgondolkoznia az esküvői pecsétviasznyomó rendelésén is. 

Az esküvői pecsétviasznyomó egyedi grafikával rendelhető meg a pár monogramjára, így igazán stílusossá tehető vele a meghívó. A két monogram akár egy pecsétviasznyomón is helyet kaphat, de két különálló, viszont hasonló grafikájú pecsét is remekül mutathat. Természetesen ízlések és pofonok kérdése, de nincs olyan elképzelés, ami ne lenne megvalósítható! Nyugodtan engedje szabadjára a fantáziáját Ön is a párjával, és válasszanak teljesen egyedi módot a meghívók lezárására! 

Természetesen az esküvői pecsétviasznyomó egy sokoldalú eszköz, ami nem csak a meghívók csinosítására használható, hanem például a köszönőajándékokat vagy az azokhoz járó üdvözlőlapokat is ki lehet vele díszíteni. A nagy nap után pedig egy örök emlék válik a pecsétviasznyomóból, ami mindig emlékezteti majd Önöket arra, hogy összetartoznak. 

Cégünk kedvező áron, rövid határidőn belül vállalja az esküvői pecsétviasznyomó elkészítését, egyedi grafikával a monogramra. Érdemes kihasználni a lehetőséget, aminek köszönhetően a vendégek meghívása igazán stílusos és emlékezetes lehet! 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és úgy döntöttek a párjával, hogy szeretnének pecsétviasznyomót rendelni, forduljanak hozzánk bizalommal részletes tájékoztatásért! Munkatársaink a megadott elérhetőségeink bármelyikén szívesen állnak rendelkezésükre.