Facebook

+36305127275 | gravir@gravirtechnika.hu | Többek vagyunk mint gondolná   

Gravírozás

Gravírozás Valentin-napra: szerelmes szavak üvegen

2023.02.16 08:50
Gravírozás Valentin-napra: szerelmes szavak üvegen

A szerelem ünnepe februárban érkezik, nincs sok idő, hogy méltó ajándékot találjon a kedvesének. Gravírozással és szerelmes szavakkal lepje meg a kedvest!

A szerelmesek napján, február 14.-én mindenki, akinek foglalt a szíve, kedves gesztussal, szerethető ajándékkal lepi meg a párját. Talán egyszerűnek tűnik, de nem mindig könnyű megtalálni a megfelelő és az alkalomhoz illő ajándékot. A romantikus vacsora mellé válasszon olyan meglepetést, ami maradandó és árulkodik a másik iránti, lángoló szerelméről!

A gravíroztatható ajándékaink között sokféle üvegdísz is megtalálható. Van közöttük olyan, ami gyönyörű, szabályos szív alakot kapott. Egy szív formájú üvegdísznél nincs is alkalmasabb meglepetés Valentin-napjára. Az üvegdísz önmagában is gyönyörű, de még egyedülállóbb lesz, ha díszítést is kap. A díszítést gravírozással fogjuk elkészíteni.

A szerelmes ajándék már önmagában kifejező a szív formája miatt, de egy üres szív még bárkinek szólhat. Tegyen róla, hogy az üvegdísz csak az Ön kedvesét szólítsa meg! A gravírozást rendelje meg tőlünk és mi ellátjuk az üveget dekoratív mintával, szöveget írunk rá vagy akár dátummal is kiegészítjük. Ön dönti el, hogy mi szerepeljen az üvegen, mi pedig határidőre, igényesen és időtálló kivitelezéssel fogjuk elkészíteni.

A gravírozás előnye, hogy nem kopik, nem halványul el. Az üvegdísz sokáig megmarad, ha vigyáznak rá. A kedves szavak és a szerelmes idézetek ott ragyognak a szívbe vésve és éveken át képesek megdobogtatni annak a szívét, aki kapta őket egy emlékezetes Valentin-napon. A szerelmes meglepetés már csak egy gravírozásra van, rendelje meg tőlünk akár most!

A gravírozható ajándékaink között könnyűszerrel talál olyan meglepetést, ami a közelgő Valentin-napra is tökéletes választás lesz. A szív alakú üvegdísz nem olyasmi, amire egy szerelmes számítana, ezért garantáltan kedves szerelmes ajándék lesz majd belőle. Semmiképpen se késlekedjen a gravírozás és az ajándék megrendelésével, különben még üres kézzel kell a kedvese elé állnia!