Facebook

+36305127275 | gravir@gravirtechnika.hu | Többek vagyunk mint gondolná   

Blog

Gravírozással elegáns nászajándékot adhat a párnak

2024.03.18 14:25
Gravírozással elegáns nászajándékot adhat a párnak

A gravírozással hasznos kulcstartó és kedves ajándék is készülhet.  Gyakran az esküvőkön adnak át ilyen ajándékokat.

A gravírozott ajándéktárgyak sok alkalmat megszépíthetnek azzal, hogy egyedi és személyes meglepetés lesz belőlük.

A nyári hónapok magukkal hozzák az esküvők fő szezonját. A meleg, napsütötte időben, a virágillattól nehéz levegőjű éjszakákon hangzik el a legtöbb boldogító igen. A nyár a nászajándékok szezonja is, amikkel a meghívott vendégek fejezik ki a jó kívánságaikat a pár felé.

Az ajándékok általában a pár közös életét teszik kényelmesebbé, szebbé. Szokás praktikus, dekoratív tárgyakat és eszközöket választani, mint egy gyümölcsöstál vagy egy kenyérpirító. A pohárkészlet is nagy favorit, amire minden háztartásban szükség van, ráadásul az üvegvitrinben is nagyon jól mutat.

A gravírozott üveg, mint nászajándék 

Az üvegpoharakból természetesen ne a vizespoharakat részesítse előnyben. Döntsön inkább a jóval alkalmibb pezsgős vagy boros, illetve koktélos poharak mellett! Az egyszerű pohár önmagában még nem lesz ötcsillagos ünnepi meglepetés, amit nyugodt szívvel át lehet nyújtani a párnak a nagy napon. Két dolog kell ahhoz, hogy az ajándékot őszinte mosollyal fogadják. 

Feltétlenül gondoskodjon a díszcsomagolásról, a legjobb, ha bélelt díszdobozba kerülnek  poharak, amit színes és igényes csomagolással és selyemszalaggal egészít ki. Mielőtt a poharak a dobozba és a díszcsomagolásba kerülnek, érdemes őket egyedi felirattal és díszítőmintával is ellátni.

Az üveg tárgyak gravírozására alkalmas készülék egy olyan eszköz, amivel az egyszerű és dísztelen pohár üvegére egyedi minta készül. A jeles dátum, a pár neveivel és egymásba kapcsolódó gyűrűkkel díszített pohár csak az egyik verzió a számtalanból.

Önre van bízva, mit szeretne látni az üveg felületén, mi pedig határidőre megvalósítjuk. A lényeg, hogy a gravírozott poharak nem kaphatóak máshol. A pár ezekkel, a csak nekik szóló, elegáns poharakkal koccinthat majd minden egyes, újabb házassági évfordulón.