Facebook

+36305127275 | gravir@gravirtechnika.hu | Többek vagyunk mint gondolná   

Blog

Iskolai bélyegző: motiváció a gyermekeknek

2022.10.25 15:06
Iskolai bélyegző: motiváció a gyermekeknek

Az iskolai bélyegzők nem csak hivatalos jellegűek lehetnek, sőt, ha úgy vesszük, sokkal hasznosabb funkciót is betölthetnek: a gyermekek motiválását!

A motiváció az élet minden területén - és persze minden szakaszában - fontos, így természetesen az iskolában is, sőt, talán itt a legfontosabb, hiszen a tanulás készíti fel a gyermekeket az életre, és a teljesítményüktől függ, hogy hogy alakul a felnőttkoruk. A minél jobb érdemjegyek megszerzése azonban csak úgy sikerülhet, ha a gyermeknek úgymond "érdeke" azokat megszerezni, hiszen számára még messze van a nagybetűs élet, és az, hogy milyen jegyet kap, kevésbé érdekes, mint a játék és a szórakozás, tehát motiválnunk kell őt a tanulásra. Erre természetesen számtalan módszer létezik, de egy kis játékosságot érdemes mindegyik mellé csempészni; az iskolai bélyegzők erre a célra is alkalmasak.

Egy iskolai bélyegzőről persze azonnal a tanári szoba és a hivatalos dokumentumok juthatnak eszünkbe, azonban létezik kifejezetten a gyermekek motiválására szolgáló típus is, amely kínálatunkból is beszerezhető. A lényege a nyomat, amely különféle, biztató, illetve dicsérő szövegeket és képeket ábrázol, de lehetőséget nyújtunk arra is, hogy egyedi legyen, azaz egy saját, beküldött grafikával és szöveggel is megrendelhető. Nem nehéz elképzelni, hogy milyen örömet okozhat egy gyermeknek, ha kap egy ilyen nyomatot a direkt erre a célra megalkotott lapjára - ami ovisok és iskolások számára is ingyenesen tölthető le az iskolai bélyegzők gyűjtőoldaláról -, és milyen szinten lesz képes őt arra motiválni, hogy minél többet szerezzen belőle, hiszen így versenyre kelhet a társaival. Akár tanárként, akár szülőként vásárolunk motiváló iskolai bélyegzőt, a hatása biztosan nem marad el!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az iskolai bélyegzők iránt, válasszon a normál és az egyedi változat közül, majd rendelje meg mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!