Facebook

+36305127275 | gravir@gravirtechnika.hu | Többek vagyunk mint gondolná   

Gravírozás

Lakatgravírozás: nem csak szerelmeseknek

2024.02.26 11:09
Lakatgravírozás: nem csak szerelmeseknek

A lakatgravírozás nem csupán a szerelem jelképe lehet; bármilyen eseménynek képes örök emléket állítani!

A lakat évszázadok óta a szerelmesek, az összetartozás és az örökkévalóság jelképe világszerte. Egy-egy lakat olykor többet mond ezer szónál: az elköteleződés és a szeretet emlékét őrzi. Persze nem csupán ennyi, hiszen a fentebb felsorolt jelentéstartalmak rengeteg egyéb helyzetre is alkalmazhatóak, így például egy régóta várt találkozás, egy barátság vagy épp egy rokoni kapcsolat jelképeként. Ahhoz, hogy az ajándéktárgy még személyesebb és egyedibb lehessen, a lakatgravírozás nyújtja a tökéletes megoldást.

Cégünk lakatgravírozást is vállal, hogy segítsünk egy olyan emléket teremteni, ami örökké Önökkel marad.

A Pécsi lakatfal története

Hazánkban először Pécsett, a belvárosban bukkantak fel a szerelmes lakatok. Többféle elmélet is létezik arról, hogy hogyan alakult ki a lakatfal és a hozzá kapcsolódó szokás: az egyik legnépszerűbb legenda, hogy a környező középiskolákban sikeresen leérettségizett diákok itt helyezték el a szekrényük lakatjait, majd később a szerelmespárok vették át ezt a szokást, akik azért rakták fel a falra a lakatjaikat, mert ezzel akarták kifejezni, hogy a szerelmük örökké tart. Napjainkban már nem csak a szerelmesek, hanem a turisták is folytatják ezt a hagyományt.

Miért válassza Ön is a lakatgravírozást?

Személyre szabott design:

Munkatársaink a leginkább kifejező gravírozást készítik el. Válasszon az Ön számára fontos idézetek közül, vagy egyszerűen csak diktálja le nekünk, mit szeretne látni a lakaton, és mi gondoskodunk róla, hogy az valóra váljon.

Minőség és precizitás:

Minden gravírozás precízen és gondosan készül el, hogy a legmagasabb minőséget nyújtsuk ügyfeleinknek.

Egyedi emlék:

Legyen szó nevekről, egy dátumról vagy egy különleges mondatról, garantáljuk, hogy az elkészült lakatgravírozás valódi érzelmi értéket fog hordozni.

Ha szeretne egy bizonyos alkalmat vagy érzést emlékezetesebbé tenni, illetve, ha egy különleges ajándékot keres, a lakatgravírozás a tökéletes választás. Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, és segítünk Önnek megalkotni az örökkévalóság jelképét!