Facebook

+36305127275 | gravir@gravirtechnika.hu | Többek vagyunk mint gondolná   

Blog

Miért válasszon minket, ha küszöbsínre/burkolatváltóra van szüksége?

2023.10.31 11:43
Miért válasszon minket, ha küszöbsínre/burkolatváltóra van szüksége?

Ha úgy érzi, ráférne egy kis csinosítás a lakásra, vagy egyszerűen nem szeretné megvárni, míg elkopik a küszöb, mi tudjuk a megoldást. Rendeljen küszöbsínt tőlünk!

Beltéren sosem lehet beérni a praktikai szempontokkal, hisz fontos, hogy az esztétikai értéken se essen csorba, és ez a küszöb esetében sincs másképp. A forgalmasabb helyiségek, például a nappali vagy konyha környékén meglepően gyorsan kopnak a küszöbök, de a megoldás szerencsére egyszerűbb, mint gondolná. Amire szüksége van, az a küszöbsín!

A küszöbsínek jó szolgálatot tesznek minden lakásban, ezért érdemes fontolóra vennie Önnek is. Persze ehhez hozzá kell tenni, hogy nem mindegy, milyet választ, hisz fontos az anyagválasztás és a helyes méretezés is. Cégünk többféle anyagból készít egyedi küszöbsíneket, burkolatváltókat:

  • Az alumínium küszöbsínt régi ajtószerkezetekhez ajánljuk. A könnyen megmunkálható, hagyományos alapanyag legnagyobb érdeme a kedvező ár. Nem igényel rendszeres karbantartást, és bár az évek alatt elveszti csillogását, egy kis gépi polírozással javítható a felület.
  • Hagyományos alapanyag még a sárgaréz, ami régi klasszikus stílusú lakások dísze lehet. Fényes arany színével csupa elegancia és rendszeres tisztítással több évtizedig megtartja csillogását. Ügyelni kell a karcolódás elkerülésére, a levegőben lévő pára, vagy a felmosás alkalmával rákerülő víz korrodálja az anyagot. Mivel az anyag jól megmunkálható, ezeket a felületi elváltozásokat jól lehet javítani gépi polírozással.
  • Az eloxált alumínium küszöbsínt modern lakásokhoz ajánljuk. Ennek felületi keménysége és szálhúzott mintázata megakadályozza az esetleges karcok kialakulását. Könnyen megmunkálható, és az ára is kiváló.
  • Legkeményebb alapanyagunk a szálhúzott vagy tükrös rozsdamentes acél, mely kül- és beltérre egyaránt használható. Felülete nem korrodálódik, keménysége jól ellenáll fizikai hatásoknak. Ajánljuk konyhai pultok, ajtók alsó részének burkolásához (rugdosó), esővetők készítéséhez is.

Minden küszöb fajtát 2 méter hosszúságban tudunk vágni és hajlítani. A pontosan megadott méretek alapján, illetve a felhasználási terület ismeretében tudunk ajánlatot adni vásárlóinknak. Tervezze meg az otthonába illő verziót, és rendeljen tőlünk egyszerűen, kényelmesen, ha pedig kérdése merülne fel, keressen bennünket bizalommal!