Facebook

+36305127275 | gravir@gravirtechnika.hu | Többek vagyunk mint gondolná   

Küszöbsínek/polírozás

Küszöbsínek nagy választéka várja!

2021.12.15 11:35
Küszöbsínek nagy választéka várja!

küszöbsínek elmaradhatatlan tartozékai a lakásnak. A hagyományos sárgarézből készült küszöbsín folyamatos törődést igényel. A pára és nedvesség következtében az anyagon vékony korróziós réteg keletkezik, amit különböző vegyszerekkel lehet letisztítani. Arany színével elegáns külsőt kölcsönöz a szobának.

Az alumínium küszöbsínt olyan helyiségekbe ajánljuk, ahol nem a szépség számít, csak a praktikum. Ez a felület is idővel mattul, a mechanikai terhelést nehezen bírja, hamar karcolódik. Előnye viszont, hogy nagyon olcsó.

A modern, eloxált alumínium küszöbsín a legközkedveltebb árucikkünk. Felülete a szálcsiszolt rozsdamentes acélhoz hasonlít. Nagyon jól bírja az időjárást, kopás tűrő és az ára is nagyon kedvező.

A rozsdamentes küszöbsínek szálcsiszolt és tükrös felülettel rendelhetők. Ez az alapanyag a nagyon kemény felülete miatt kiválóan állja az időjárás viszontagságait, nehezen karcolódik. Éttermek rugdosóihoz, ajtók, falfelületek védőburkolatához ajánljuk.

A modern felújított lakásokban a különböző burkolatok váltásának takarásához kiválóan alkalmazható az egyedi igény szerint gyártott ragasztható, vagy csavarokkal rögzített küszöbsín.

Amennyiben új küszöbsínekre van szüksége és szeretne ebből a kiegészítőből is kedvére valót vásárolni, tekintse meg, mit kínálunk az érdeklődőknek! Amennyiben több információra van szüksége, érdeklődjön termékeinkről, szolgáltatásainkról a honlapon feltüntetett elérhetőségek egyikén!