Facebook

+36305127275 | gravir@gravirtechnika.hu | Többek vagyunk mint gondolná   

Gravírozás

Üvegdísz-gravírozás: motiválja hatékonyan beosztottait!

2021.12.15 11:39
Üvegdísz-gravírozás: motiválja hatékonyan beosztottait!

Üvegdísz-gravírozás rövid határidővel, kedvező áron és kiváló minőségben - ismerje el alkalmazottai teljesítményét különleges ajándékkal!

Az alkalmazottak motiválása csak egy bizonyos határig oldható meg pénzzel, egy szint fölött azonban ennél egy kicsit többre van szükség. Az elismerést azonban viszonylag könnyű kifejezni valamilyen ajándékkal, ami nem csupán személyre szóló, de megjeleníti azt is, hogy mire vonatkozik. Egy gravírozott üvegdísz például tökéletes lehet, ha szerepel rajta a megajándékozott munkatárs neve, illetve az ajándékozás apropója is.

Ha szeretné motiválni beosztottait, és ehhez különleges ajándékot keres, az üvegdísz-gravírozás lehetőségével egyszerűen és gyorsan juthat hozzá névre szóló, alkalomhoz illő ajándéktárgyakhoz. Válasszon webáruházunk termékei közül, és adja le rendelését egyszerűen, csupán néhány kattintással!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a gravírozott üvegdíszek iránt, és kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!