Facebook

+36305127275 | gravir@gravirtechnika.hu | Többek vagyunk mint gondolná   

Blog

Szállodai feliratok: ne feledkezzen meg felújítás után rólunk!

2022.12.30 10:48
Szállodai feliratok: ne feledkezzen meg felújítás után rólunk!

Szállodája felújítás után van? Keressen bennünket az új feliratok elkészítéséért, igény szerint egyedi gravírozást is vállalunk, igényes kivitelben!

Bizonyos szállodákban óriási szükség volt már a korszerűsítésre annak érdekében, hogy a hely a jövőben is vonzó legyen a vendégek számára. Rengeteg minden lecserélésre kerül, a falak is új színt kapnak, azonban sajnos az üzemeltetők ezek mellett gyakran megfeledkeznek a szállodai feliratokról.

Nem érdemes ezt a részt kihagyni a korszerűsítésből, ugyanis a régi jelzőtáblák, piktogramok, akár kulcskoloncok is rendkívül előnytelenül mutatnak a felújított térben. Hiába hozzák ki a szakemberek a maximumot a munkájukból, a több éves, kopott feliratok rengeteget rontanak az összképen, így a vendégek sem tudják teljes mértékben élvezni a felújítás végeredményét.

Célszerű bennünket felkeresni már a felújítással egy időben, ugyanis ameddig megtörténik a helyiségek korszerűsítése, addig minden szállodai feliratról gondoskodunk. Nálunk mindent egy helyen intézhet ezzel kapcsolatban, ügyfeleinknek igényes, látványos megoldásokat kínálunk, amelyek tökéletesen passzolnak a felújított térhez.

Ha korábban hiányolta a kulcskoloncokat vagy más feliratot, most itt a lehetősége, hogy ezt pótolja, ehhez pedig csak a szolgáltatásunkat kell igénybe vennie. A minőségre garantáltan nem lesz panasz, a fő célunk, hogy megrendelőinknek kifogástalan opciókat biztosítsunk a szállodai feliratok terén is.

Felkeltettük az érdeklődését, és szeretne mihamarabb ajánlatot kérni? Bármilyen igényhez, elképzeléshez tudunk igazodni az egyedi gravírozás során. A megrendeléseket rövid határidővel teljesítjük, rugalmasak, maximálisan megbízhatók vagyunk, szolgáltatásaink minősége sem okozhat csalódást.

Kiváló árakkal várjuk az ügyfeleinket. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, és az általunk kínált alternatívákról. Ha kérdései lennének, vagy ajánlatot kérne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.