Facebook

+36305127275 | gravir@gravirtechnika.hu | Többek vagyunk mint gondolná   

Blog

Tüntesse fel a fontos információkat szállodai feliratok gravírozásával!

2023.06.30 13:08
Tüntesse fel a fontos információkat szállodai feliratok gravírozásával!

Szálloda felújítására került sor, így szükség van az információk feltüntetésére is? Több szoba kiadását tervezi? Bízza ránk a szállodai feliratok gravírozását!

A szállodaiparban rengeteg feladat elvégzésére van szükség. A szobák kiadásához elengedhetetlen a megfelelő környezet kialakítása, az ideális felszerelés biztosítása. Ha Ön szálloda üzemeltetésével foglalkozik, bizonyára tudja, hogy mennyire hosszú a teendők sora. 

Mielőtt sor kerül a szálláshelyek kiadására, gondoskodni kell a tájékoztatásról, amit jelzőtáblákkal, piktogramokkal lehet a legegyszerűbben megtenni. A szobák biztonságos zárásához nélkülözhetetlenek a kulcsok, amelyeket célszerű kulcskoloncokkal együtt átadni

Ezek a kellékek praktikusak és hasznosak, hiszen megkülönböztetik a kulcsokat a többitől, bárhol könnyen megtalálhatóak. A szobaszámok láthatóak rajtuk, így senkinek nem okozhat gondot a saját szobáját megtalálni. 

Sok időt és energiát spórolhat, ha egy helyen intézi a beszerzést és a szállodai feliratok gravírozását. Nálunk lehetőség van erre, így egyéni igényei szerint kiválaszthatja a szükséges termékeket, és ránk bízhatja a precíz munkavégzést. 

Esztétikus, időtálló megoldásokkal várjuk, így hosszú időn keresztül lehet elégedett az általunk nyújtott eszközökkel. Különféle alakú kellékek közül válogathat, egyszerűen megtalálhatja a létesítmény vagy szálláshely stílusához leginkább illő, feliratozható darabokat.

Fordítson figyelmet az igényes kialakításra, a kiváló minőségű, könnyen kezelhető eszközök biztosítására! Tegye lehetővé a szállodai közlekedést egyszerűen használható kellékekkel, és egyértelmű feliratozással! Kulcskoloncok, jelzőtáblák, piktogramok egyaránt beszerezhetőek tőlünk, amelyeket egyéni kérése szerint feliratozunk gravírozással.

Korszerű módszerrel, kiváló minőségű termékekkel dolgozunk, így rövid időn belül tudjuk a megrendelt eszközöket átadni. Többféle kulcskolonc megrendelésére van lehetőség, akár mindkét oldalon elvégezzük a gravírozást. Keressen bennünket egyéni igényeivel!