Facebook

+36305127275 | gravir@gravirtechnika.hu | Többek vagyunk mint gondolná   

Blog

Üvegdíszek gravírozása üvegdíjakhoz és ajándékokhoz

2022.08.19 10:01
Üvegdíszek gravírozása üvegdíjakhoz és ajándékokhoz

Az üvegdíszek gravírozása üvegajándékok készítéséhez megrendelhető. Az üveg elegáns ajándék, amiből gravírozással különleges dísztárgy válik.

Az üveggel sokféle formában találkozunk, használati tárgyak és dísztárgyak is készülnek belőlük. Mi is készítünk üvegdíszeket gravírozással. Ezek a díszek alapvetően kettő csoportba sorolhatóak. Az egyik típus tulajdonképpen a díjakat jelenti, a másik pedig a dísztárgyakat. Egy üvegből készült dísz kerülhet díszhelyre, a polcra, asztalra, ahol jól látható és tud érvényesülni is. Mivel üvegből van, nem jelent túlságosan kontrasztos berendezési tárgyat, jól illik bárhová. Finom, átlátszó, nem túl nagy üvegdíszek gravírozását kivitelezzük, ha megrendeli tőlünk ezt a szolgáltatást. Nemcsak az üvegdíszek gravírozása rendelhető meg tőlünk, hanem maguk az üvegtárgyak is, amire majd a díszítés kerül. A webshopunkban végig tudja nézni az összes, elérhető üvegtárgyat, miután kiválasztotta a megfelelőt, rendelje meg a kívánt darabszámban! Az üveg lehet kerek vagy négyzetes formájú, több szögű is. A méretek különbözőek és rendelhető az üvegtárgyakhoz talpazat is, ami megtartja stabilan a díszt és amivel biztonságosan kiállítható sík felületre.

Az üvegdíszek gravírozását szinte bármilyen díszítéssel meg tudjuk oldani. Tulajdonképpen a megrendelőn múlik, hogy mit szeretne látni az üvegen, hiszen mi rendelkezünk a megfelelő technológiával. Az üvegdíszek gravírozása szépen kivitelezett, kifinomult és igényes lesz, mindegy, hogy szöveg, rajz, minta készül az üvegre.

A gravírozást tudjuk vállalni több, különböző alapanyagra is. A gravírozható anyagok közé tartozik a fa,a fém, a műanyag és természetesen az üveg is. A gravírozott ajándékok számos alkalomra bizonyulnak stílusos meglepetésnek. Lehet belőle évfordulós vagy búcsú ajándék, nászajándék vagy születésnapos meglepetés. Az ilyen díszek és dísztárgyak bárhol szépen mutatnak, csak meg kell találni a számukra a legjobb helyet. A rendelésről érdeklődjön a kollégáinktól a  honlapunkon szereplő elérhetőségeken!